Vi bygger på Frostaliden!

I direkt anslutning till handelsområdet vid Elins Esplanad och rekreationsområdet Aspö bygger vi nu klimatsmart 80 hyreslägenheter i 8 våningar i trä.

Med utsikt över billingesluttningen och väl tilltagna balkonger blir närheten till staden och friluftslivet en perfekt balans. En möjlighet för dig till ett bekvämt boende utan att riskera eget kapital.

Lite fakta om projektet

Byggare: Jättadalen Fastighets AB

Totalentreprenör: Calles Bygg

Antal lägenheter: 80st

Storlekar: 2-4 rok, 55-95 m²

BOA: 5830 m²

Beräknad inflyttning: 2018, kvartal 3

Miljö o klimat: Klimatsmart byggande i svenskt trä med mycket låg miljöpåverkan, husens placering i staden främjar nyttjande av cykel.

 

Cykelförråd: I bottenvåningen finns smart förvaring av cyklar och lätt tillgänglighet genom dörrar anpassat för ändamålet.

Bilpool: Lägenheterna kommer att vara anslutna till bilpool de 5 första åren. Minst en bil kommer att finnas att tillgå för prisvärd hyra för hyresgästerna. Bokas via webben.

Placering: Handel, natur, sporthall, arbetstillfällen i direkt närhet.

Grillplats: I den skyddade trädgården planeras en grillplats finnas tillgänglig för hyresgästerna.

Takterrass: På taket finns möjlighet för alla att med hiss komma ut och titta på utsikten över staden, eller söka en plats att sola på.

Lägenheterna: Välplanerade med genomgående bra standard, golv med ekparkett, kakel och klinker i badrummen. Alla innerdörrar i massivträ. Takanslutna garderober och köksskåp. Mer information kommer i vår broschyr.

Entre: I den trivsamma entrén är det öppet mellan första och andra våningen detta ger rymd och en härlig känsla. Golvet är klätt med kalksten från Kinnekulle och på väggarna finns dekorskivor av björklaminat, något som andas rymd och klimatsmart träkänsla.

Trapphus: Trapphuset är separerat från de övriga utrymmena vilket bidrar till bra akustik i huset.

Balkonger/uteplatser: På de väl tilltagna balkongerna kan en del av balkongen glasas in, och en del användas som utebalkong. I vissa fall ersätts balkongerna med uteplatser, även dessa kan utrustas med inglasning.

Uthyrning

Intresseanmälan för Frostaliden kan lämnas här på www.jattadalen.se, lägenheterna förmedlas sedan i kronologisk ordning genom öppna och transparenta allmännyttiga principer. Din intresseanmälan sparas och vi kontaktar dig när vi har mer information om priser och tillval och om du då fortfarande är intresserad kommer vi kunna gå vidare till uthyrningsfasen.

Om du inte har en dator är du naturligtvis välkommen att kontakta oss på vårt kontor eller besöka oss för att få hjälp med din intresseanmälan, se adress och telefonnummer nedan.

» Intresseanmälan Frostaliden  |  » Texten på denna sida som pdf-fil.


Artiklar om projektet

» Drömmen blev sann i Frostaliden (SLA 2017-05-20)
» Start för Jättadalens bygge vid Frostaliden (SLA 2017-03-16)
» Storsatsning av privat fastighetsbolag (SLA 2016-11-18)