Projekt

Jättadalen har sedan starten en vision att förvalta och bygga vidare in i framtiden. Genom nöjda hyresgäster och god service hoppas vi att du skall trivas hos oss. Vi renoverar samt bygger ständigt om och till våra fastigheter för att skapa värdebeständighet och uthålligt god avkastning. Ett arbete som resulterar i nöjda hyresgäster och trivsamt boende.

Ett av våra större framtida projekt kan du utforska nedan. 

Sjölunda strand, Lidköping

Området inköptes 1991 med en vision om att bli de attraktivaste tomterna samt radhusen i Lidköping vid Vänern. Ladda ner arbetsexemplaret på detaljplanen och läs om planerna. Det är verkligen en "pärla" för de som önskar bygga nytt hus eller bo i ett bra radhus. Skola och friluftsliv inpå knuten samt "badrocks"-avstånd till Vänern.

Detaljplanen är förberedd men stoppades av Länsstyrelsen 2015 som ändrade inriktning i sista sekund på grund av det utökade strandskyddet. Konsekvensen blev den att byggplanerna skjuts på framtiden.

Tillsammans med Lidköpings kommun är vi eniga i att genomföra planen när tiden är mogen. För närvarande har vi pausat projektet tills vi hittat en lösning.

Vill du öka trycket på tomtmarkens genomförande kan du ringa kommunens tjänstemän eller länsstyrelsen och lägga fram ditt önskemål om planens genomförande.

Denna "pärla" skall förvaltas väl till dess att den kan genomföras.

Önskar du anmäla intresse för området, är du välkommen att skriva ett meddelande på Kontaktsidan. Vi skickar då information när projektet går igång.